Nieuwsbrief 21 december 2018

NIEUWSBRIEF 21 december 2018

 

 Aan onze leerlingen en de ouders/verzorgers,

Wat was het gisteren een geweldige Kerstmarkt. En dat kwam in de eerste plaats door de inzet en het enthousiasme van onze leerlingen. Maar ook door het overweldigende aantal bezoekers, waaronder velen van u dus. We hebben de Stichting “Jarige Job” met een heel mooi bedrag kunnen ondersteunen. Vanochtend hebben we de kinderen als eerste verteld wat de Kerstmarkt heeft opgeleverd. We kunnen bekend maken dat de Kerstmarkt, na aftrek van de kosten, het geweldige bedrag van 1300 euro heeft opgeleverd.

Daarvan gaat 1000 euro  naar de Stichting “Jarige Job” en 300 euro naar het project Talokoto in Gambia.

Namens de stichting en namens ons hele team iedereen heel erg bedankt voor het kopen en proeven en (mee)maken van al die mooie, heerlijke producten en/of voorstellingen. En heel fijn ook dat de Kerstman met zijn arrenslee aanwezig kon zijn!!

 

Zoek de zin…

Tijdens de Kerstmarkt kon u ook meedoen aan een zoekspel. Door heel de school hingen verschillende letters, waarmee u een woord kon maken.

De goede oplossing hiervan was: “ENGELEN”.

Die oplossing is door velen geraden. Daarom hebben we ten overstaan van een strenge jury twee leerlingen gevraagd om elk één briefje uit de doos te pakken met alle goede oplossingen en daar kwam heel toevallig, maar wel verdiend, als winnaars uit de doos:

 

Jens Roeleven uit O5

  Shania Jacobs uit B6/7

 

Van harte gefeliciteerd met het prachtige boodschappenpakket.

 

Hulpouders

Via deze nieuwsbrief willen we alle ouder(s)/verzorger(s) die ons dit jaar hebben ondersteund met talloze activiteiten even in het zonnetje zetten. Heel erg bedankt voor alle inzet en deelname in of aan de MR,  OR, blokken, vervoer naar excursies, zomerfeest, schoonmaak enz. We hopen natuurlijk dat we ook in 2019 op uw hulp en ondersteuning kunnen rekenen.

 

Bijzondere vermelding

Klas M2 van De Tweern heeft enkele weken geleden mee gedaan aan "mediamasters". Een landelijke wedstrijd over mediawijsheid en digitale vaardigheden.
Dit heeft voor de klas een mooi resultaat opgeleverd. Van alle SBO scholen in Nederland zijn wij geëindigd op de 7e plek. Niet slecht!!
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/109736/Groep-8a-van-Vlissingse-school-is-meest-mediawijze-klas-van-Zeeland

 

Kerstgroet

Voor u en allen die u dierbaar zijn hopen we op fijne kerstdagen, een prima jaarwisseling en een goede vakantie.

Alle medewerkers van De Tweern wensen alle kinderen en alle ouder(s)/verzorger(s) veel gezondheid toe en dat we ook in 2019 op een prettige manier met elkaar kunnen en mogen omgaan. We zien alle leerlingen weer graag op maandag 7 januari….en pas op met VUURWERK!

Agenda december, januari, februari, maart

  

21 december    

kinderen om 12.05 uur vrij

 

Zat. 22 december t/m zon. 6 januari

Kerstvakantie

11 februari

lesvrij, leerlingen vrij, personeel wel werkzaam

 

Donderdag 28 februari

Studiedag, alle leerlingen vrij

Vrijdag 1 maart

lesvrij, leerlingen vrij, personeel wel werkzaam

 

Zat. 2 maart t/m 10 maart

Voorjaarsvakantie